SemiMaraton Galati 2015 – Zestrea Verde

Elena NastaseAllgemein

photo 1

În cadrul SemiMaratonului Galati 2015, organizat de Fundația Comunitară Galați, Asociatia „Galatzi 2020” a propus un proiect numit Zestrea Verde.
Aceasta dorește să ofere gălățenilor produse locale, naturale și sănătoase, cultivate în condiții prietenoase cu mediul.
Proiectul va face posibilă livrarea săptămânală pe bază de abonament de legume și fructe, produse în mod tradițional în 10 gospodării din județul nostru.

Sistemul de livrare își propune astfel sprijinirea micilor gospodării țărănești prin posibilitatea obținerii unor venituri decente, dar și accesul consumatorului urban la produse locale, sezoniere și de calitate.
Contribuțiile și donațiile vor finanța achiziția logisticii minimale de funcționare a sistemului de livrare (mijloc de transport, costuri administrare platforma online etc.) și va funcționa pe baze non-profit, veniturile obținute fiind direcționate pentru funcționarea și dezvoltarea acestuia.
Pentru a afla cum puteti sa ne fiti alaturi, va rugam sa accesati link-ul nostru: http://semimaraton.fundatiacomunitaragalati.ro/2015/08/17/zestrea-verde/